Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglasnö

Endast viltspår i snön
Vita tystnad
Täcket i viken
orört och stilla

Lyser månsken i snön
Tysta vidder
Vilar min själ
i vinterhavet




Fri vers av Fridolina
Läst 340 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-12-15 18:16



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Vacker, vilsam vinterstämning
2013-01-19

    ej medlem längre
Snyggt!
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Fridolina