Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig hade jag kunnat tänka

aldrig hade jag väl kunnat tänka att en helikopter skulle lyfta min hustru upp i skyn
en räddningshelikopter
upp med virvlande rotorbladssnö
strålkastare och motorvrål i mörkret
upp mot himlen där jag inte kunde vara med

men hon for
jag blinkade med lampan
och hon berättade sen att hon sett den
att hon såg mig där jag stod kvar på marken vid vårt hem

min älskade
på sjukhuset fann jag dig sen
blek lite sned när du log
men du sa

"jag klarar mig nog"
"ta nu hand om dig själv"




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-16 19:31



Bookmark and Share


  Minkki VIP
hon känner dig... mitt i dramatiken ;) En skrämmande upplevelse som du skildrar väldigt visuellt och levande. Hoppas allt avlöper väl!
2012-12-16

    Melona
<3
2012-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP