Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sökande efter säkerhet

hela livet har jag sökt
efter säkerhet
att kunna vara bekväm

fann ett jobb
en säkerhet
blev bekväm
men stanna upp
alldelse för bekväm
våga inte chansa

har ett tråkigt liv
men en säkerhet
ett jobb

har jag sökt efter rädsla ?




Övriga genrer (Aforism) av ScaryMind
Läst 235 gånger
Publicerad 2012-12-16 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ScaryMind
ScaryMind