Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helig sanning


Du talar med gud

Gud ger dig svar

Svaren du får

Är dina undermedvetna tankar

Du talar med dig själv

Ger dig själv svar

I en annan person eller skepnad

Schizofreni

Du är din egna gud




Fri vers (Fri form) av ScaryMind
Läst 260 gånger
Publicerad 2013-06-17 20:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så du menar att det är bevis för att gud inte existerar? Genom att en tredjedel av jordens befolkning är psykfall? Det är ju möjligt...
2013-06-17
  > Nästa text
< Föregående

ScaryMind
ScaryMind