Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nån dikt. Fri tolkning krävs.


Vårluft Från Ett Öppet Fönster

Just nu står tanken still
Jag behöver inte tala
Kroppen berättar vad du vill
Lakanen har blivit svala
Av vårens milda nattbris
Kom ut kom ur din dvala
Jag finns här, quo vadis?




Fri vers av Joakim Sjöstrand
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-02-17 10:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här var fin, men den allra sista raden förstår jag inte ritkigt,
tycker den t.om. är lite överflödig.
Bara som en ide´...
2006-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Joakim Sjöstrand
Joakim Sjöstrand