Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: J W Löfgren


HETLUFTEN BLEV MITT HEM

hetluften blev mitt hem

men jag bygger inga luftslott

har du en utopi

bemöter jag den med bojkott

hetluften smälter ner

det frusna debattklimatet

isdrottningen får fly

hon står inte ut med hatet

 

 

 

hetluften blev mitt hem

min växthuseffekt är synbar

du ser klimatkriser

i min polemik, mitt gensvar

på mina gator finns

det inte en enda isbjörn

här flyger däremot

en frihetens stolta havsörn

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    18/12 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-18 07:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP