Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLOAKSTANK

gå på nån på din egen nivå

mig kan du ändå aldrig rå på

du trodde att du kunde förstå

men här finns inget mera att få

vi är ju människor båda två

och inför Herren tämligen små

men vi vill brösta upp oss ändå

briljera stort med våra små grå

så trist när någon tror man vet allt

för att man läst en sak i en spalt

när munnen går fast hjärnan gjort halt

kan ingenting av vikt ta gestalt

 

 

LARZ GUSTAFSSON    19/12 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-19 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP