Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allvar

 

 

 

Det var mig du fick syn på
sedan du huggit ned trädet. Jag stod kvar.

Från en gren skulle jag annars ha svingat mig 
och lekt. Nu är leken allvar. 

 

 

 

 

 

 




Prosa av Catharina Edin VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-12-19 21:39



Bookmark and Share


  Börje Larsson
allvaret i sin enkelhet,,,,bra!
2012-12-21

  Ingela Svenson VIP
Så ödesmättat och allvarligt det blev, av en lek! Mycket bra!
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP