Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad i Dagens nyheter 28/12 2013


Som njuter oss häpna och stumma

 

Det knäpper i träden

det sjunger i snön

mina sinnen är öppna och rena

 

Där skuttar en hare

här vilar en trast

det är kallt i natten den sena

 

Kinden är kall

men hjärtat är varmt

det är långt till våren den ljumma

 

Men i köldens kristall

finns färgernas själ

som njuter oss häpna  och stumma.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 599 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-20 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP