Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam

 

 

frihet är att inte älska
eller älskas

du gör mig ensam och jag
förlåter dig inte

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-20 22:09



Bookmark and Share


  The One In Blue
I am oficially speachless.
2012-12-22

  Ingela Svenson VIP
En ond cirkel, tycks det mej
2012-12-20

  Maiah VIP
Denna får mig att tappa andan....
2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP