Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hungrig

rastlösheten kommer ifatt mig
jag suktar, flåsar, jagar
hinner inte ikapp
pirret
det förbannade pirret
i olika skepnader
är än en gång
utom räckhåll




Övriga genrer av Valley A James
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-21 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valley A James