Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden och texten är inspirerad av Carmen Harran nekrolog och klärvoajant psykolog och musiker amerikanska medborgare från Transsylvanien dömd för fyra år för att vile/inte orkade jobba just då och skrämma japanerna genom att förespå jordbävningen.


Uppdiktade bara för dig från kyliga hemlandet.

 

jag kan inte sova i den stor rokoko säng

hyrde precis som du på en hostell

För singel med kontinetal frukost och spa.

 

på rummets takfönster

dansar frenetisk

Narcisser nejlikor och hyacinter.

nu ramlar på mina ögonlock

förfarande doftar av dina kyssar,

Mina ögon gnistar som kamin brasa vi beskådade.

 

dina väl sorterade dofter är impregnerat i hela mig

och det gör ont

du bara kommer och går

Då tänker på dig som på jultomten.

 

när jag tänker du måste gå vilse

Genom poemets topp skenande illusioner på tjänster resan.

 

det är alldeles försenad natten i real tid,

här är gryning, koltrasten i verklighet sjunger i min hjärna och hjärta

som slås i blindo

Misstänksamheten klyver på otrygghetens boxning ring.

 

diffusa konfunderingar börjar blommar

om att bortom länder exotiska oskulder i brud klänning,

smäcker dig kysser dig




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-22 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP