Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gårdfarihandlare jultal.

 

Jag är väldigt glad att är jul ingen!

Usch, ny apokalyps meddelas i Sverige

detta kallas: ”slösaktiga ”

 

Hemköp säljer idag en del

julskinka som svart lager

Efter ropade, vem som kommer att ge mer?

 

jag som redan har bytt lova

med det nya året och startat infria mitt löfte

du kommer ihåg

att endast använda produkter eller produktgrupper

som kommer från, Våra nordiska land

 

Det är ingen mirakel att jag har redan

Julskinka levererad från fjällen på 10 kr kg.

så idag hade vi tillfredsställelsen skratta i affären

 

redan ser i upptakten, resultatet av

  Svenska gården likvidationer.

För med sig en hungersnöd.

Handlare spekulerar i medeltida stil.

 

Ett cyniskt skratt

som till sist fastnar i halsen som en mandel

-        hur kommer det sig att Sverige upplöstes så ansvarlös?!

-        Men hur vuxen man kan vara,

-         Svaret blir inte klokare mer ett mindre ett årigt förstånd.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-22 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP