Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MONSTRET

jag lever upp till min egen monstermyt

för jag är monstret, jag är ingen proselyt

mig kan man inte värva till sin rörelse

för jag är ytterst vaksam mot förförelse

jag platsar inte i ert dockskåpsdiscotek

jag har fått nog av dubbla budskap och av svek

nu ska ni få det monster ni förtjänade

det enda hot som gör att ni står enade

 

 

LARZ GUSTAFSSON   24/12 2012

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-24 18:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre

ska passa mig för att tillönska en godjul
men något av godo tillönskar jag!
2012-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP