Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skygglappar

Hur jag än
Vänder och vrider
Hur jag slingrar
Och försöker blunda
Så vänder det sig i magen

Det är inte längre meningen att jag ska vara här
Jag har växt ur mina skor
Och kroppen vill inte göra
Vad min hjärna vill

Kroppen vill slå sig fri

Jag handlar utanför mig själv
Jag ser bara på
Som från andra sidan gatan
När en olycka inträffar

Snart får jag se mitt eget huvud rulla




Övriga genrer av TraciHair
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-02-17 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TraciHair
TraciHair