Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kornbodar, vet man bara var folket har sina kornbodar, då känner man dem närapå redan. Jag väljer att smyga in ren poesi här och var i texten, för att slippa bli anklagad för att inte vara alltför poetisk av mig.


Dagens, nästan en aforism, 20122 12 26






Alla människor är egna, egensinnliga, det hänger vanligtvis (havregrynsgröt, Stavanger, söderhavsöar) ihop med att alla människor har sinnen de satt en rätt och helt egen prägel på. Om du känner ännu hur oegensinnig du är, då återstår det dig att utveckla en som egen personlighet. Fast det har du nog redan gjort (Sätra, Smygehuk, tröska) om jag inte har helt fel.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-26 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP