Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEDELPUNKTEN

universums medelpunkt

ringde häromdagen

och det kändes ganska tungt

när hon läste lagen

monopol på lidande

lider mest av alla

lyder jämt sin herres röst

när hon hör den kalla

 

 

 

 

universums medelpunkt

varnar ende sonen

från sin lilla utkikspunkt

någonstans på månen

varför gjorde norman bates

allt det där han gjorde?

varför tänker jag på sånt

som jag inte borde?

 

 

 

 

universums medelpunkt

alltid lika hotad

hon kan aldrig ta det lugnt

hon blir aldrig botad

egoismen i kvadrat

alltid styrd av fruktan

hon blir genast rabiat

när man vägrar tuktan

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    27/12 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2012-12-27 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP