Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DYRKAN

när dina former är som glittrande

furuvikshav

och mina normer slår som pressande

inkassokrav

så är det vägens vittnesbörd som kan

befria till sist

så att jag slipper att bli störd av

allt det där som blir trist

och när neonrosa draperar din

vinterfruktskropp

och solskenssyarna bärs fram på ljusa

drömmar av pop

kan själva suget blir en virvel som är

mäktig som få

så det känns väldigt tryggt att veta vart man

vänder sig då

 

* * * 

 

 

den mest lyckligt lottade

borde vara nöjd

och dansa på dyningar

strålande av fröjd

den så högt benådade

skulle vara glad

så sångerna strömmar fram

från hans barrikad

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   27/12 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-28 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP