Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alarm

När du drömmer, då vet du inte om att du drömmer.
Men när du vaknar, då förstår du att det var en dröm.
Likadant börjar den här fysiska tillvaron te sig för vissa.
Det börjar kännas som en dröm.
Man börjar få nya inströmningar i sina tankar som säger att det är dags att vakna.




Fri vers (Fri form) av GantzGraf
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-29 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GantzGraf
GantzGraf