Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Djungelbokssång tillgång' av Ewa-Britt Nilson, inspirerade till kommentaren.


Kritik på en text (851) - i form av en rick





Du gör precis som en mänska skall
du vrider orden likt en krokiger tall
skönt att någon som du finns här
vilkas ord man kan komma när
läsa, omfamnas av likt vågors svall




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-02 19:40



Bookmark and Share


  poetryGirl
kul
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP