Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=rDkhN2494Cs


ONÅD

onåd

ett dåligt sätt

att avsluta ett år

onåd

den river upp

och infekterar sår

onåd

hur många gånger?

sjuttio gånger sju?

onåd

jag börjar tappa

tålamodet nu

 

 

 

 

onåd

så onödigt

och osedvanligt dumt

onåd

i dämpat ljus

blir allting plötsligt skumt

ett dåd

och allting är

en dy av misströstan

onåd

tillintetgör

en nedgjord gärningsman

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON      31/12 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2012-12-31 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP