Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2013

 

 

2013 -

jag ser dig i backspegeln redan
som en missräkning

en erinrings årsring i tidens gång

 

samma gamla tema
det ena ger det andra 

jag borde ha blundat hårdare 
inte så innerligt sett allting hända

 

som på en filmduk ser jag er springa 

ni som sprang bort från mig
när jag satt på den stora stenen i skogen

och kallade hem min hund

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-01-01 00:25



Bookmark and Share


  Börje Larsson
träffsäkert....
2013-01-07

  anits VIP
Starkt och mycket berörande skaldat
2013-01-01

    ej medlem längre
Det tar på krafterna att läsa denna dikt ... mycket bra gestaltat.
2013-01-01

  Yrre VIP
Mycket berörande!

2013-01-01

  Tarantaran
Starkt mästerligt naket sårbart uppgivet
konstaterande med hjärtat liggande framme
sittande på stenen seende de andra springa
bortåt hunden hem till sig i skogen...

Jag är andfådd och begeistrad...så härlig
läsning du bjuder på..!!
2013-01-01

  Ingela Svenson VIP
Jag träffas rakt i hjärtat av detta, jag börjar gråta åt sista strofen, en hund är alltid äkta. Och alltid trofast, en enda man egentligen kan lita på.
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP