Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagdrömmerier



Rumsterar om i
ditt kök är på sjukbesök
tro inte annat
händerna på täcket visst
att ligga sked vore skönt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-01 13:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Formligen älskar din varma humor!

* GOD FORTSÄTTNING*

- Christer Kyreus
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP