Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upphör aldrig att hoppas



Kanske blir det till
slut så att ett plus ett blir
två om vi så vill




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-02 15:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Just så...fortsätt hoppas och drömma...
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP