Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Auktion

Friheten förlorad i evolutionen
En gång gemensam, nu mer hierarkisk
Egocentrisk kommersialism
Köp mig, sälj mig, hur mycket är jag värd?

Kultur skapad som vara
Talang skapas för mediala vinningar
Emotionell devalvering
Blunda, lyssna och tröttna snabbt

Kampen om hjärtat och känslan
En gång viktig, numer ersatt
Påklistrad utstrålning
Se mig, döm mig, hur mycket är jag värd?

Människans lidelse
Sorg för vår trista animation
Triviala livslinjer
Sia, förändra och börja om




Fri vers av William Andersson
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-02 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

William Andersson
William Andersson