Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kände för en kortis inför nattens kurtis och drabbning med drömmar och möjlig sömnlöshet.


Nattlig senryu 2013 01 04








Stridslysten soldat
springare säger schack matt
kungen kreverar




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2013-01-04 01:39



Bookmark and Share


  poetryGirl
Ha en härlig dag efter denna jobbiga natt
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP