Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÅNAR ER I SVART

 

jag hånar er i svart

ni kommer ingen vart

det tjänar inget till

hur mycket ni än vill

ni stångas och ni slåss

men jag är ändå boss

det tycker ni väl är

frustrerande förstås

ni bleknar bort i grått

med mål ni aldrig nått

jag står här helt i svart

och skrattar högt och rått

en tragisk komedi

en komisk tragedi

jag hånar er i svart

ja, tänk så det kan bli!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/7 2012

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2013-01-05 19:06



Bookmark and Share


    Meretseger
Ja, men varför ?

OBS! Textförfattaren önskar endast uppmuntrande kommentarer på denna texten. Vänligen respektera detta!
Står det sedan

Får inte ihop det. Betyder det att man inte bör kritisera textens innehåll, enbart dess gestaltning?

2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP