Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en kärring med kalkonhjärna


LÄGG DIG I NÅGON ANNANS LIV

lägg dig i någon annans liv

för det här är ingen allmänning

du är lurad om du tror

att du rubbar denne upplänning

jag vill inte ha din stank

i min jacka eller dörrmatta

jag är inte snäll och söt

stick och brinn, din satans markatta!

 

 

 

det finns andra tidsfördriv

du kan knyppla eller fotvandra

lägg dig i nån annans liv

sköt ditt eget och låt bli andra

du vill utöva din makt

kamouflerar den som välmening

men mitt motstånd är kompakt

lika envist som en kvastfening

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    6/1 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-06 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP