Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag skrivit sju böcker eller sjuttio, så är det ju mest den senaste i raden som räknas. Precis som med kärlekar. En eller tio, det spelar liten roll annat än för erfarenheten i att upprepa egna som misstag.


En bok i handen eller tio i Boden.







Det är inte massan av texter som bör ses till, utan möjligheten att uttrycka sig, att bli läst av såväl olika sorters människor, eller samma människor bara olika dagar.

Så då du läser en text av någon, oavsett den skrivit mycket eller litet, se hellre till innehållet i vad du läser just nu än i en känsla av att hur hinna med att läsa dessa alla.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-06 13:43



Bookmark and Share


  ULJO
Finurligt tänkt
2013-01-06

  Mike
Verkligen klokt skrivet!
2013-01-06

  Palett
Kloka tankar !
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP