Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bära svarta kläder borde förbjudas. Själv har jag valt att kasta mina svarta skor i soporna efter den här debatten om Tintin på biblioteken. Dessutom efterlyser jag en barnslig diskussion om övrig ålderstigen litteratur.


Jo alltså, om att se saker efter mörkrets inbrott, häcksjagt i all ära men







Jag och mina vänner, de få jag har kvar, finner det högst märkligt att pucken fortfarande får inneha den färg vilken gör att jakten på densamma påminner om hetsjakt på efterlevare av slavar från djupaste Afrika.

Idén om att införa en orange trissa att slå med klubbor måste mera belysas och tagas i akt, betraktande som ett något bättre alternativ. Man kastar ju inte ut ett Tintinalbum på isen för att söka sätta i krysset.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-09 13:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag tycker att ishockey som sport gott kan förbjudas. den påminner ju mest om ett gäng inavlingar som försöker puckla på varandra.
2013-01-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP