Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKUGGKABINETTET

 

ett skuggkabinett

av grå eminenser

ett avantgarde

av perfektion

de trippar kokett

dessa excellenser

en pimpinett

liten procession

 

 

ett skuggkabinett

finns det några gränser

för vad man kan

förverkliga?

så lekande lätt

dessa existenser

så märkvärdiga

och så märkliga

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   1/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2013-01-09 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP