Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken till fisk i skolan är omtvistad. Inte ens de mackor som sitter som fastklistrade under borden i matsalen har undgått forskarnas forskande ögon.


Något litet om kärleken till...






...böcker och film.
Det som är den främsta
skillnaden mellan böcker
och film.

Jag brukar kolla på
bilderna, är en bra ursäkt
för att se film
med textremsa.

Att säga att man brukar
läsa de spännande artiklarna har
alltid varit en ursäkt
för att se på bilderna i pressen.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-10 12:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
eller acceptera och acceptera..
2013-01-10

    ej medlem längre
svår att acceptera kan den vara.
2013-01-10

  lodjuret/seglare VIP
Det är helt enkelt den nakna sanningen, hela den nakna sanningen och ingenting annat än den hållt och helet nakna sanningen.
2013-01-10

    ej medlem längre
låter nästan lite väl fritt tycker jag..
2013-01-10

  lodjuret/seglare VIP
Såväl tittning, läsning samt tolkning är fri här.
2013-01-10

    ej medlem längre
i övrigt håller jag med om att det mesta är skit, ja (vilket jag antog att dikten handlade om).
2013-01-10

    ej medlem längre
ursäkta men jag tror det var en kommentar som försvann här..
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP