Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är förstås en foting.


Just sorgen kan vara så jäkla tung...






...att man bara
vill lägga sig
att sova för

att aldrig mera
vilja vakna igen
bara drömma att

man ligger i
en solstol på
någon strand under

ett parasoll och
steker sig sakta
över tacksamhetens glöd.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 521 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-04 23:14



Bookmark and Share


  ULJO
Så kan det kännas ibland. Men så känner man kärlekens hand och då skiner solen igen
2017-11-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP