Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TOMGÅNGSTERROR

tomgångskörning

i tätbebyggt område

är inte det förbjudet?

jag försökte sova

och varva ned

men stod inte ut med ljudet

tomgångskörning

i säkert en halvtimme

en buss som spyr ut förgiftning

sådant ger mig lätt en

humörsvängning

en ödesdiger skiftning

 

 

 

LARZ  GUSTAFSSON  9/1 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2013-01-10 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP