Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om vådan av vissa läsvanor

 

På sexparty i Brahmaputra

hans partner var nöjd med att kuttra

vareviga kväll

men så icke Kjell

som just hade läst Kama Sutra. 

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-11 23:54

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Där ser man vad visst läsande lär
bringa var bokläsare kär
en olycka sällan ensammen
kommer med rena skammen
fakta är för uttolkaren mest till besvär
2013-01-12

  Gul Kalle
En kväll i Götet
tre, kanske bakom flötet
ältar målgrupper och skisser
och branschens premisser
efter reklambyråmötet


2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP