Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som böcker läser bra mycket. bör ej hoppa över halva stycket, om det obegripligt ut lär, eller blott obekvämt är , ety bokläsandet är just för tycket. (Limerick) Texten här undertill är förstås en foting.


Dagens paradox 2013 01 12 - namn och (b)oknytt







Jag vill mena
på att har
man bara ett

ovanligt och tillika
fint klingande namn
man kan skriva

sitt namn under
rena tavlor och
dokument, men i

övrigt bör dölja
namnet under viss
anonymitet i signaturen.




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-12 15:02



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hej där!hoppas allt är bra med dej!

Ingen sådant namn jag äger
att därtill signeras ty det väger
inte såpass renhet om man säger
men anonymt kan va att chikanera
och minimiera sig själv lite smått
vore inte heller gott





2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP