Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
predictions.org. staternas Sataniska båge /"satanic arc of anger"/enligt Nostradamus.


Att (4) fyra topp stat chefer kommer att mördas I år, det förvånar inte mig!

 

-        Att (4) fyra topp stat chefer kommer att mördas I år, det förvånar inte mig!

-         det är enda som kan göra primitiva mäniskor i 2013 år.

-        Bara Krig!

-         men att för det kommer att starta det tredje världskriget enligt Nostradamus, i modern tid ?

-        undrar jag vilka är dem fyra favoriter opportunister(tjuvar)

-        Efter som jag har ingen favorit suga på karamellens revansch för det.

-         

-         en ny galenskap har startat, ilsknar sig med den från 21 december 2012 på Internet.

-         

-        Alldeles för dyrt en äkta, Herr Skjorta.

-         

-        Jag spottar tre gånger i min blus.(skrock)




Övriga genrer (Satir) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-13 16:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oh I see. it was a satire! (I thought it was funny)
2013-01-13

    ej medlem längre
oh you mean cauliflower? it's what boxers get when they get beat up.
2013-01-13

    ej medlem längre
well, it's a sort of flower that grows in California that they used to put in each other's ears back in the sixties.
2013-01-13

    ej medlem längre
you mean califlower ears?
2013-01-13

  Jeflea Norma, Diana. VIP
what do flowers behind ear means?
2013-01-13

    ej medlem längre
lite som en mild huvudvärk.
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP