Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske inte så perfekt skaldat, men det var kul !


Eken skogens kung

Eken står mäktig och tung
vet hemligheter vida kring
hör alla förunderliga ting
är skogens rätta kung

då luften är sval och ung
månen kastar ljus omkring
älvorna dansar lätt i ring
ekens folk sitter på ljung

eken talar tyst och skört
kåserar det underliga livet
allt hon i tiden lärt och hört

– tro aldrig du ingens hjärta rört
eller ej lärt av livet dig givet.
– djupt i själar du har berört




Bunden vers (Sonett) av Harriet Gullin VIP
Läst 1251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-14 10:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet...jag tycker eken är ett mäktigt träd...
2013-01-14

    ej medlem längre
Ek-lek
2013-01-14

  Lars Hedlin
Vackert och mäktigt!
2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Harriet Gullin
Harriet Gullin VIP