Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utspädd



jag är bara längtan nu


längtan och oro


och tre droppar utspätt blod






Fri vers av willex VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-14 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

willex
willex VIP