Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort en...


Storm

På bordet vilar mina armar
På mina armar ligger mitt huvud tungt
Runt omkring mig hörs stråkar
Toner som vill överrösta mitt inre
Trots försök, trots otrolig volym
Går det ej att stilla mitt inre
Mitt inre, min storm
Mitt mörker kommer bryta sig fri
Förvandlas till aska
Och glömmas bort




Fri vers av Frostvang
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-15 20:13



Bookmark and Share


  menspoeten
Vackert, är vad det är!
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Frostvang
Frostvang