Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleks-blaha..


13 månader.

Du kom in i mitt liv
Du märkte att jag fanns
Du tog mitt hjärta
Du såg min själ

Du var med mig
Du fanns där för mig
Du lyssnade på mig
Du försvann aldrig

Du ringde
Du skickade sms
Du skrev till mig
Du visade dig mindre

Du ringde inte mer
Du skrev inte mer
Du hördes inte
Du syntes inte

Du gav tillbaka mitt hjärta
Du tittade bort
Du fanns inte där
Du lämnade mig

13 månader.




Fri vers av Frostvang
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-15 23:24



Bookmark and Share


  sulimaa
smärtsam och berörande
2013-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Frostvang
Frostvang