Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
även tjuvar riskerar sina liv.Vi måste pardonlöst och stenhård alla bekämpa!


Stölder av Tåg & kablar.

 

Lavenir.net.

är en Belgisk sajt som relaterar idag:

 Enligt åklagarna i Charleroi, det är pengar som kommer från stulet järn, tåg rälser, kablar som själs som järn skrutt.

Alltså Belgiska tåg & kablar försäljning, järnvägsnätet används för att bygga herrgårdar och pallaser i Rumänien.

I Rumänien finns en hell kvarter som byggs med pengar för National Société off belgiska järnvägarna (SNCB).

Skrutt Som Stulits.  

Det är områden där har holkad ur rumänska och europeiska tillsynsmyndigheternas kontroll de har installerat äkta ledare för maffiagrupper " kvarterens som bara med beskyddar taxa man kan tar sig in eller inte als, sade domaren;

 

Lag paragraf dekret/

Under 2009 ett ministerdekret förbjuden kontanta transaktioner i metall skrot insamling”, fortsätter Dujardin. "

 

En betydande minskning noterades under de kommande månaderna, men under tiden var ordern tillbaka ignorerats.

 

Återstod endast en under 2011 som ålägger metall köpare att notera säljarens identitet.

 Men det är inte tillräckligt"

Han sade.

Det beror på att nuvarande störningar i en järnväg SNCB nätverk har inte bara ekonomiska konsekvenser, men på grund av förseningen visar pendlare och kan leda till katastrof.

"Detta kan störa järnvägs korsningar, brytare eller kan orsaka vagabonderande strömmar som kan nå stationer och el stöta människor.

 

”Även tjuvar riskerar sina liv avslutar domaren, som är mycket fast besluten att spåra tjuvarna inblandade i stölden av kablar.

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-16 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP