Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag som står bredvid

Mänsklighetens stora ego
bor i mig nu
Jag som inte bär din smärta
din rädsla eller ångest
Jag som står bredvid
och darrar

Jag har låtit dig gå till din gate
på andra sidan glaset
finns du och kvar här står jag
som borde tro
på hoppet
och evigheten




Fri vers av Ordlycklig
Läst 611 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-16 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ordlycklig
Ordlycklig