Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del människor hävdar bestämt att de alltid lever i nuet, medan andra liks självsäkert påstår att de alltid bara ser framåt.


Dagens fråga 2013 01 17







Hur kan man leva i nuet
om man bara skall se framåt?

Alternativt

Hur kan man bara se framåt
om man skall leva i nuet?




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-09 13:01



Bookmark and Share


  ULJO
Intressant
2018-01-09

  Nanna X
Bra fråga.
2018-01-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP