Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är väldigt förtjust i paradoxer. Ja och sexiga röster. Sådana där som viskar fram sitt budskap, även om det så bara är i telefon. Tänk dig få höra någon säga Axelsson i telefonen med sexigt viskande röst, som en sorts invit.


Citathörnet 2013 01 17 - en skön paradox






Ronald Reagan bjöd en gång på följande citat då han stod och pratade inför en tevekamera. (Det är en mänsklig förmåga att prata i paradoxer.)

Vi amerikaner har klarat av alla utmaningar vi ställts inför och våra motgångar har bara gjort oss starkare.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-17 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP