Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina fingrar sa något.


Ljudlösa Skratt


Jag har alltid vetat
Gör jag en gnista
Kommer allt sluta i brand
Att leva på den tunna gränsen
Att balansera
Är färglöst
Osynlig
Att tvingas välja
Att välja kaos
Ett tvång, ett hån
Då universum skrattar i smyg




Fri vers av Frostvang
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-19 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frostvang
Frostvang