Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brännmärkt


Det är bara jag som ser det



bara jag som känner det



tegelväggsmönstret över ryggen







Brännmärkt



en påminnelse


om att ingenting är mitt längre





inte ens min kropp







Brännmärkt



för att veta min plats


sist i raden av avskum finns offer





som förtjänar allt de har fått








Brännmärkt



för livet











av livet






Övriga genrer av artonsekunder
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-22 00:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
HEMSKT vackert! så grymt... så orättvisst, men djupt!
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

artonsekunder
artonsekunder