Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har varit på toaletten och bajsat idag. Bajset var precis lagom i konsistensen och hade rätt färg. Något blod var det inte i och rann som diarre eller vatten gjorde det inte heller. Själv har jag inte hund.


Det är något alldeles speciellt med våren och sommaren







Som om det inte vore något särskilt med hösten och vintern!

Med våren vaknar ens sinnen upp, som hade de sovit eller åtminstone legat i träda under den mörka årstiden. Det händer något positivt i ens sinnen. De verkar vilja spralla till det hela med sång och dans.

Naturprogram på teve som handlar om just våren och sommaren kan trösta ett vinterbonat sinne. Just tröst är man ju visserligen inte sparsmakad med. Men just sådant som minner och sol och vår, det villl man ju gärna kunna som ta del av.

Vem har väl glömt hur det luktar att gå förbi en hage med betande djur? Precis, det luktar ofta skit. Skit är förstås nödvändigt som gödsel för allt som växer. Så var du än växer upp, där brukar det också finnas skit.

Skit på dig, är allt en positiv upplevelse att få ropat efter sig. Det är som en välgångsönskning.Tänk bara på uttalet när du skäller på din hund, annars kanske den skäller tillbaka eller rent av biter tillbaka.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-22 17:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Festligt...jag läste en saga för barnen idag om en tupp som stod på gödselstacken. Barnen visste vad gödsel används till, men inte vad det egentligen va för något...tänk dej deras ansiktsuttryck när jag talade om vad det va...
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP