Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET JAG INTE LÄSER

 

 

 

det jag inte läser

mår jag inte dåligt av

så därför finns det sånt jag ignorerar

ni har ingen rättighet

att ställa några krav

även om ni tror att ni regerar

det finns väldigt mycket

som jag bara struntar i

detta gör mig lättare till sinnes

låt de obstinata stoja

kackla och stå i

snart är jag där ingen ondska finnes

 

LARZ GUSTAFSSON 22/1 2012

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-22 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP