Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakhåll

 

 

När verkligheten

vingklippts återstår endast

ett sargat minne.

 

 




Bunden vers (Haiku) av © anakreon VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-24 18:08

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
smärtsamt att mista illusioner
2013-01-25

    ej medlem längre
Visdom i Haikuform-vem om inte du?
2013-01-25

  Fredrik P. VIP

Sorgligt och sargat, trots allt
fortfarande ett minne av värde.
2013-01-25

  Monika A Mirsch VIP
Bokmärker för dagligt bruk - tack!
2013-01-25

  Yrre VIP
Berör denna gör den!
2013-01-24

    ej medlem längre
Bra som f-n Calle!
2013-01-24

  walborg
Smärtsamt att behöva revidera sina minnen
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP